Home > Säkerhet > Säker försäljning

Säker försäljning

August 23rd, 2015

Att sälja sitt hem är inte en liten sak att göra idag då det oftast handlar om stora investeringar. Att välja en mäklare som du litar på och som verkligen känner till marknaden och vilken typ av köpare ni skall inrikta er på gör stor skillnad.

Hitta rätt mäklare

MäklareDet kan ta lång tid att hitta en riktigt bra mäklare som har det där lilla extra som gör att försäljningen går smidigt och som får ut priset du förväntat dig. Men som tur är finns det de som specialiserat sig på att underlätta alla dessa beslut åt dig, så att du slipper att ödsla en massa tid och pengar på mäklare som inte levererar. En av dessa specialister är företaget Mäklarofferter, som hjälper till att göra din försäljning säkert genomförd där alla parter blir nöjda och det bästa är att det inte kostar dig en krona extra. Det hela är mycket enklare än vad du kan tro och vi ska berätta snabbt hur det hela går till.

Förfarandet

Du börjar med att ge en beskrivning av bostaden och nödvändiga uppgifter för att bli kontaktad och erbjuden upp till fem olika mäklare som du kan jämföra och välja emellan. Sjävklart finns det kundreferenser du kan ta del av innan du gör ditt val vilka du alltid bör läsa. Därmed får du en god bild av hur och vem som gjort bäst ifrån sig inom just sitt område och chansen är hög att de redan har potentiella köpare. Chanserna för att göra en snabb affär har därmed ökat avsevärt. Mäklarna som du får erbjudande om är kvalitetssäkrade genom Fastighetsmäklarinspektionen, och du behöver inte oroa dig om att du bundit upp dig genom förfrågan när de sedan kontaktar dig.